Поділитися


«Леруа Мерлен Солідарність» виділить 3,5 млн грн на ремонт 18 квартир в Ірпені

Завдяки допомозі благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність» буде відремонтовано 18 квартир у житловому будинку по вул. Університетська, 16 (ОСББ «Доброрад»). На ремонтні роботи у квартирах фонд виділяє 3.5 млн грн. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Ремонтні роботи у квартирах, на які буде спрямовано виділені кошти, стануть наступним етапом відновлення будинку. Їх буде розпочато найближчими днями.

«Це вже не перший проєкт, який ми реалізуємо спільно з «Леруа Мерлен Солідарність». Фонд постійно підтримує Ірпінь, допомагаючи нам відбудовувати місто після руйнувань, завданих війною. Я щиро вдячний Благодійному фонду «Леруа Мерлен Солідарність» за допомогу у відновленні нашого міста. Ця підтримка є неоціненною для людей, які втратили свої домівки через війну. Завдяки спільним зусиллям та вашій підтримці ми зможемо відбудувати Ірпінь», — зазначив Андрій Кравчук.

Нагадаємо, відновлення цього житлового будинку в Ірпені завершили нещодавно. Це стало можливим завдяки плідній співпраці Ірпінської міської ради, Київської обласної військової адміністрації, міжнародних і благодійних фондів та мешканців будинку.

Поділитися