Поділитися


В Ірпені, в мікрорайоні СМУ, стартувало велике прибирання (відео)

Ольга, мешканка Ірпеня:

«Я писала за ці кучі вже, жалілася дуже багато. Але подивилися і пішли. Одна Антоніна відгукнулася. У нас ще такого депутата не було».

Загрібала та носила гілля. Так депутатка Ірпінської міської ради від партії «Нові обличчя» Антоніна Довганич провела свої вихідні. Разом із колегою-депутатом Дмитром Чавою організували велике прибирання в мікрорайоні Ірпеня, який у народі називають СМУ.

Стартували з вулиці Покровської.

Антоніна Довганич, депутатка Ірпінської міської ради:

«Сюди час від часу люди просто носять сміття зі своїх будинків. Так само і гілля. ДТЕК приїхав обрізав. Покидали все отак просто і нікому немає до нього діла. Ми відмовляємося жити в брудному місті, тому ми всі тут зібралися. І не лише тут, у нас попереду ще 9 локацій».

На толоку зібралися не тільки мешканці Ірпеня, а й гості міста. Серед них будівельник з Одеси Леонід. В Ірпені працює понад рік. Каже, за цей час місто вже як рідне.

Леонід, мешканець Ірпеня:

«Я за те, щоб місто було гарним, теплим і затишним. Відновлення йде і його помітно».

Лідія, мешканка Ірпеня:

«Я навіть не очікувала, що можуть сьогодні скільки людей приїхати і все допомогти оце прибрати. Спасибі велике. Ми хоч будемо жити в чистоті, тому що і так важка енергетика, а тут ще смітник цей, так це взагалі».

Сміття вантажили машина за машиною. До великої толоки долучилися й ірпінські комунальники.

Дмитро Чава, депутат Ірпінської міської ради:

«Хочеться подякувати і УЖКГ «Ірпінь», безпосередньо керівнику Скрипнику Сергію Федоровичу. І нашому комунальному підприємству «Благоустрій Ірпінь», Катерині Пасюк, які долучилися. Можливо не дуже багато ми сьогодні прибираємо, але воно буде помітно».

Толока в мікрорайоні СМУ триватиме ще близько тижня. Долучайтеся!

Поділитися