Поділитися


 В Ірпені планують відремонтувати близько 60 доріг 

Працівники КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» продовжують ямковий ремонт доріг в Ірпені. Наразі роботи ведуться на таких вулицях: Соборна, Полтавська, Озерна, Матвія Донцова. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Третину доріг в Ірпені працівники КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» вже відремонтували. На днях буде завершено ремонт дороги по вул. Соборна. Щодо сіл Ірпінської громади, то зараз триває активна підготовка до ремонту. 

«Ямковий ремонт – це тимчасове рішення, але воно дозволяє нам покращити стан доріг до початку капітального ремонту. Роботи з ямкового ремонту триватимуть й надалі, охоплюючи всі вулиці міста, які потребують оновлення. Робимо все можливе, щоб якомога швидше оновити дорожнє покриття на всіх вулицях міста», — зазначив Кравчук.

Img 0134

«Ми розуміємо, що стан доріг в Ірпені залишає бажати кращого, тому робимо все можливе, щоб виправити ситуацію. Прошу жителів Ірпеня з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з ремонтними роботами», — зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук. 

Поділитися