Поділитися


Теплий одяг для фронту: «Добробат» і «Made in Ukraine» започаткували рух «Зігрій!» 

Учасники проєктів «Добробат» і «Made in Ukraine» започаткували волонтерський рух «Зігрій!», мета якого – забезпечити якомога більше захисників України в холодних окопах теплим в’язаним одягом. Про це повідомляє телеграм-канал одного з організаторів «Добробату» Віктора Андрусіва.

«Зима близько, і нашим хлопцям на фронті потрібні теплі речі. Я знаю, що багато жінок і чоловіків в Україні та за її межами вміють в’язати. Тому давайте наблизимо перемогу ще й таким чином – нав’яжемо теплих речей тим, хто нас захищає», – цитує канал слова засновниці «Made in Ukraine» Юлії Савостіної.

«Волонтери відіграють дуже важливу роль у забезпеченні нашої перемоги, і “Добробат” – цьому яскравий приклад. Саме тому ми підтримали ініціативу “Зігрій!”. Я впевнений, що об’єднавши волонтерські зусилля, можна буде забезпечити тисячі солдатів на фронті теплими в’язаними речами. Тому закликаю всіх, хто вміє в’язати або знає того, хто вміє, приєднуватись до нашої нової ініціативи», – зазначив, у свою чергу, співзасновник «Добробату» Ростислав Смірнов.

Приєднатися або підтримати рух «Зігрій!» можна через сайт zigrii.com.ua або заповнивши форму.

Поділитися