Поділитися


В Ірпінь прибув генератор від підприємців польського міста Чеховіце-Джєджіце

До Ірпеня привезли потужний генератор з польського міста Чеховіце-Джєджіце. Його для ірпінської громади за власні кошти придбали місцеві підприємці.

Генератор від польських благодійників потужністю 15 кВт тепер буде працювати для безперебійної роботи критичної інфраструктури міста в разі відключення електроенергії.

«Ми дуже дякуємо нашим новим польським друзям! Окреме спасибі директору офісу Сілезької спілки ґмін і повітів пану Вітольду Маґришю та депутату міської ради міста Бєльсько-Бяла пану Шчепану Войташіку, які ініціювали таку допомогу Ірпеню. І, звичайно, польським підприємцям, які за власні кошти придбали цей генератор!», — прокоментував журналістам ITV керуючий справами виконкому ІМР Дмитро Негреша.

Нагадаємо, на початку березня Ірпінський міський голова Олександр Маркушин відвідав Чеховіце-Джєджіце з робочим візитом. Там він провів перемовини з директором офісу Сілезької спілки ґмін і повітів Вітольдом Маґришєм щодо побратимства Ірпеня з одним із міст Сілезького Воєводства, що на півдні Польщі.

Поділитися