Поділитися


В Ірпені провели тренінг на тему «Ефективні переговори». ФОТОРЕПОРТАЖ

10 червня в Ірпені провели тренінг на тему: “Ефективні переговори”.

Організатори заходу: Асоціація фахівців з нерухомості Ірпінського регіону спільно з Центром підтримки підприємництва I-SMART.

Cпікер тренінгу – Сергій Стужук. Президент International Research University, полковник МВС, екс-заступник начальника Управління Державної служби з боротьби з економічною злочинністю, експерт-консультант ОБСЄ. З 1999 року – практичний досвід публічних виступів перед різними аудиторіями, зокрема, перед представниками державних структур, бізнес – спільноти, студентами та ЗМІ.

Учасники тренінгу ознайомилися з основними секретами ефективного та успішного виступу, що включають у себе підготовку, зоровий контакт із аудиторією, енергію та емоції. Тренер поділився основними техніками, якими повинен володіти оратор, адже перед ним завжди стоїть нелегке завдання – заволодіти увагою слухачів і втримати її.



“Я – скептик щодо ефективності 1-денних тренінгів, мала такий досвід у експрес-навчаннях маркетингу, фінансового менеджменту та продажів. Але вчора моя думка кардинально змінилася! Однозначно рекомендую вам, друзі, тренінги супер-енергійного та харизматичного Sergey Stuzhuk. Мало того, що я вийшла з навчання заряджена позитивом, новими знаннями та з добротним конспектом – вже вчора “по гарячим слідам” я успішно почала застосовувати свіжі скіли”, – прокоментувала Анна Савка, яка відвідала тренінг.

У свою чергу сам Сергій Стужук на своїй сторінці у Facebook написав: “Прекрасне місто Ірпінь вразив мене своїм перетворенням!”

Що ж, чекаємо на нові змістовні тренінги.

Фото з мережі Facebook.

Поділитися