Поділитися


Що цікавого було на Family Weekend Fest-2019?

1-2 червня до Дня захисту дітей на Центральній площі міста відбувся масштабний фестиваль – Irpin Family Weekend. Жителі та гості міста провели незабутні вихідні в Ірпені.

В рамках фестивалю відбувся Всеукраїнський фестиваль танцю “MEGA STAR”, в якому приймали участь понад 400 учасників та Книжковий фестиваль Irpin Book Fest. Неймовірним сюрпризом для усіх гостей стала вистава «Справжній тато» Київського театру ляльок «Равлик» , паперова дискотека, море безкоштовного морозива та розважально-анімаційна програма для дітей. Все це відбулося за ініціативи та підтримки команди НОВІ ОБЛИЧЧЯ та її лідера Володимира Карплюка.

« Я така щаслива, що мої діти народилися в цьому місті, де кожного дня відбувається, щось нове та цікаве. Фестиваль Irpin Family Weekend організували на вищому рівні, все продумало до деталь. Багато актакціонів, ярмарка книжок, хімія- шоу, дитячі аніматори та безкоштовне морозиво. Це справжнє свято не лише для дітей, а й для дорослих, адже ми не хвилювалися за них, а радісно спостерігали та самі поринули в дитинство під час паперового шоу.», – поділилася враженнями з організаторами жителька міста Ірина.

Організатори фестивалю – Відділ культури, національностей та релігії ІМР та Проект Irpin Travel. Безкоштовні розваги та морозиво, а також святковий концерт відбулися завдяки підтримці лідера команди НОВІ ОБЛИЧЧЯ Володимира Карплюка, компанії OOO HBO Ecosoft BWT та ООО Планета Пластик. Також свято дитинства, вже традиційно, що року підтримує безліч приватних підприємців та місцевих організацій піклуючись про підростаюче покоління. Соціальна відповідальність – це вже не виключення, а принцип успішної діяльності підприємств Приірпіння.

Що ж ще цікавого було цього року на фестивалі?

П’ять інтерактивних зон “Міста професій”, книжкова ярмарка, зона гри на барабанах, дятячий турнір з BeyBlade, хімія-шоу, Crazy аніматори та велика дитяча анімаційна програма з паперовою дискотекою та безкоштовним морозивом, ярмарок майстрів, зона фуд-корту та парк атракціонів для дітей і дорослих. Святковий дводенний концерт за участі гуртів: «Надія є», «Кокоджамбо», «Варшава», кавер-бенд «Lumber Jasks», джаз-бенд Big «Yellow Band» та гурту «Галицький».

«Ми створили справжнє свято для дітей і побачили їхню вдячність в кожному погляді та усмішці, а ми працюємо саме для цього», – зазначила Евгенія Петрівна, начальник Відділу культури, національностей та релігій ІМР.

Поділитися