Поділитися


Про діяльність Соціально-спортивної школи Фонду “Реал Мадрид” в Ірпені

Громадська організація «Епіцентр – дітям» та Фонд «Реал Мадрид»15-16 жовтня 2019 року відкрили одразу дві соціально-спортивні школи Фонду в Україні – в місті Ірпінь Київської області та у Хмельницької області.

У школах займатимуться 355 хлопчиків та дівчат віком від 6 до 17 років з соціально незахищених родин (з ризиком маргінального стану через важкі сімейні обставини, без засобів існування, сироти, напівсироти, діти з багатодітних сімей).

Соціально-спортивна школа Фонду «Реал Мадрид» в Ірпені  (135 вихованців) працюватиме на базі трьох загальноосвітніх шкіл – № 2, № 3 та № 17.

Окрім тренувань з футболу та баскетболу, учні школи Фонду «Реал Мадрид» мають можливість поглиблювати шкільне навчання, вивчати іноземні мови, відвідувати музеї, театри, кінотеатри, лекції та екскурсії.

Навчання у школі є безкоштовним. Вихованці школи забезпечені харчуванням, спортивним інвентарем та формою.

Фонд «Реал Мадрид» — це організація, що запроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» у всьому світі. На сьогодні працює 900 соціально-спортивних проєктів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально захищених та незахищених верств населення, особливо для дітей віком 5-17 років, які опинилися у складних соціально-економічних умовах. Фонд нараховує понад 450 шкіл, подібних до проєкту, який сьогодні відкривається в Ірпені, у 80 різних країнах світу на 5 континентах. Кількість бенефіціарів діяльності проєкту досягає 105 000 кожного сезону.

В Україні перша школа Фонду «Реал Мадрид» та ГО «Епіцентр — дітям» відкрилася 4 жовтня 2018 року в Тернополі. В ній займаються майже 200 дітей.

Поділитися