Поділитися


Олександр Пащинський підписав контракт з офіційним промоутером WSC

“Сьогодні відбулася одна з найважливіших події в організації етапу Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів 2020. Ми підписали контракт з офіційним промоутером змагань WSC. Для цього з робочим візитом до України з Чехії приїхав керівник компанії Мартін Бена зі своєю командою. Ми вдячні за співпрацю нашим чеським колегам та впевнені, що вона буде плідною та продуктивною. 16-17 травня на СТК “СОНА” міста Буча вже вдруге відбудеться подія світового масштабу. Для тих хто бажає отримати заряд адреналіну та море вражень – уже у лютому можна буде придбати квитки на Concert.ua Також змагання можна буде подивитися в прямому ефірі на національних телеканалах України та світу. Буде гаряче!” – повідомляє на своїй сторінці в Facebook головний організатор етапу Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів в Україні Олександр Пащинський.

Під час зустрічі обговорили перспективи розвитку змагань класу Sidecarcross. Мартін з командою ще раз відзначили високий рівень організації змагань та рівень технічної підготовки СТК “СОНА”. Урочиста частина заходу – нагородження призерів, шоу-програма та Grid-girls СТК “СОНА” сподобалися не лише гостям заходу, а і покращили настрій спортсменам – відзначив Мартін. Як писали вже раніше – СТК “СОНА” було визнано одним з найкращих місць проведення етапу чемпіонату в минулому сезоні.

Мартин Бена і його компанія APO Multimedia забепечують не лише підготовку та організацію змагань. Офіційний промоутер змагань також забезпечує потужну медіа підтримку заходу – пряма відеотрансляція на національних та світових телеканалах, забезпечення присутності на змаганнях міжнародних ЗМІ, роботу відео та фотооператорів. Це створює переваги в рекламних можливостях для спонсорів та організаторів змагань.

Цього року організатори українського етапу налаштовані дуже серйозно. Ставши кращими в минулому сезоні команда СТК “СОНА” має на меті не лише втримати високий рівень, а і підняти його для себе та інших. Щоб залишатися першими команда вже почала підготовку до заходу та обіцяє здивувати.

Поділитися