Поділитися


«Ми не будемо голосувати за питання, які нечітко сформульовані», — голова партії «Нові Обличчя» Володимир Карплюк 

Сьогодні на 39-ій сесії Ірпінської міської ради не прийняли ряд рішень. Депутати від партії «Нові Обличчя» утримались від голосування. Лідер партії Володимир Карплюк пояснив це тим, що депутати не бачили додатків до цих питань і деякі з них нечітко сформульовані. 

«Дійсно, на останньому засіданні ми вирішили не підтримувати ряд питань. Це в основному питання, які не були роз’яснені, або з’явилися в останній момент чи мали бути з додатками і цих додатків не було. Ми не підтримали ці питання, адже через такі додатки підробляються рішення про виділення земельних ділянок, затвердження премій, зміну штатних одиниць. І саме через те, що ми зафіксували такі підробки, ми вирішили, що не будемо голосувати», — повідомив голова партії «Нові обличчя».

Він додав, що одне з питань стосувалося відбудови і воно було без додатків. «По ньому ми утрималися. Я переконаний, що в найближчий період ми зберемося на позачергову сесію і проголосуємо за це питання. Відбудова обов’язково має йти швидкими темпами і ніхто не має права на ній заробляти», — додав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, днями усі без виключення заступники Ірпінського міського голови та депутати від фракції «Нові Обличчя» заявили про недовіру меру Ірпеня Олександру Маркушину через розкрадання місцевого бюджету шляхом оформлення «мертвих душ» та побори і відкати із заробітних плат працівників Ірпінської міськради та працівників виконкому. 

Поділитися