Поділитися


Ірпінчанин Ярослав Амосов проведе бій за титул чемпіона «Bellator» у напівсередній вазі

Боєць ММА з Ірпеня Ярослав Амосов проведе бій за титул чемпіона американської спортивної організації «Bellator» у напівсередній вазі. 11 червня відбудеться його поєдинок із чинним чемпіоном ліги – бразильцем Дугласом Лімою. Про це повідомляє інтернет-видання «Sport.ua».

Бій Амосова і Ліми стане головною подією турніру «Bellator 260» у містіАнкасвілл (штат Коннектикут, США). Бразильському бійцеві – 33 роки, на його рахунку в поєдинках ММА – 32 перемоги і 8 поразок. Ірпінчанин провів 25 боїв і в усіх переміг.

Нагадаємо, 13 листопада минулого року на турнірі «Bellator 252» Амосов подолав американця Логана Сторлі.

Зараз ірпінський спортсмен зі своїм тренером Вадимом Коритним проводить підготовку до чемпіонського бою в одному з найкращих у світі залів для змішаних єдиноборств і кікбоксингу «American Top Team».

Ярослав Амосов виступає на професійному рівні в ММА із 2012 р. Чемпіон світу за версією GEFC. Під егіду «Bellator» перейшов у 2018 р. Також він – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України.
Поділитися