Поділитися


До Ірпеня завітали консул Республіки Польща у Києві Яцек Ґоцловскі та віцеконсул Анна Бабяк-Овад

До Ірпеня завітали консул Республіки Польща у Києві Яцек Ґоцловскі та віцеконсул Анна Бабяк-Овад. Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

Візит відбувся на запрошення Олени Рудник, презес ГО «Ліга Полоністів» та активного члена організації Руслана Бережного. У зустрічі також взяли участь представники полонії, а саме віцепрезес Спілки Поляків України, пані Леся Ярмак та віцепрезес  «Дім полонії» в м. Києві Катерина Скочеляс.

«Була рада провести екскурсію містом та вітати наших  почесних гостей в стінах  Історико-краєзнавчого музею, познайомити їх з історією Ірпеня та від нашої громади презентувати гостям дві  легендарні книги. Це —  збірка творів дітей Ірпеня, які пережили евакуацію і окупацію нашого міста. Друга книга  — «Битва за Ірпінь» Петра Щербини. Вдячні пані Олені Рудник за активну співпрацю із закладами культури громади, цікаві та актуальні проєкти та цей важливий візит для нашої громади», — повідомила начальниця відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

434399121 972032881375086 1929539359991082172 N

Поділитися