Поділитися


Де в Ірпені можна смачно поїсти?

Містом Ірпінь можна прогулюватися годинами, для цього тут є все – розкішні парки, площі, набережна. Але місто – це не лише інфраструктура. Місто – це люди, враження, смак…Смак та аромат улюбленої кава, випічки, обіду… Ми підготували Топ найпопулярніших ресторацій Ірпеня. Але нам цікаво де містяни п’ють каву і куди забігають задля швиденького перекусу? Чи може Ірпінь здивувати гастрономічні смаки гурманів? Пишіть нам на офіційну сторінку сайту в Facebook.

ПАНОРАМНИЙ РЕСТОРАН MOZART
ул. Варшавська, 116 (заїд з вул. 11-я линия) 

Тут відвідувачі можуть під супровід магічних звуків рояля насолодитися смачною їжею і улюбленими напоями. Щосуботи з 19:00 до 22:00 за роялем – маестро Майк Кауфман-Портніков.

Шеф кухар ресторану Максим Любич для приготування своїх страв використовує технологію Sous Vide, тому звичні продукти розкривають свій смак незвичним для нас чином, зберігаючи свої справжні аромати та смаки. 

Родзинка винної карти – унікальне вино 12 Uve, виготовлене з 12-ти сортів винограду, який росте під музику геніального австрійського композитора Вольфганга Амадея Моцарта.Графік роботи: з 12:00 до останнього гостя.
Забронювати столик можна за телефоном: (067) 219 41 63

GOSTI | ГАСТРО АРТ-БАР

вул. Шевченка, 4-д
Заклад розташований в центрі міста. Затишна атмосфера, що повністю відповідає своїй назві, достойний сервіс і вишукані страви, смачні напої  та різноманітна винна карта, приємна музика, кальян, інтер’єр у стилі лофт.

На стінах експонуються картини українських та закордонних художників. А щовихідних відбуваються вечори живої музики.
Тут вас здивує своїми смаковими поєднаннями навіть звичайний обід. У меню – страви європейської та азіатської кухні.
Графік роботи: з 11:00 до 23:00
Забронювати столик можна за телефоном: (096) 115 31 58, (095) 258 24 84


HANAMI RESTAURANT & BAR
вул. Соборна,  118/19
Це ресторан мережі стильних та сучасних закладів мультинаціональної кухні. У меню представлений великий вибір страв японської, американської та європейської кухні. Суші, сашимі, гункани і роли, яких в меню понад вісімдесят видів, затишно сусідять із американськими бургерами, салатом “Цезар” і “Грецький”.
У стильному інтер’єрі переважають чисті, спокійні лінії і натуральні матеріали. Шоу-кухня ресторанів дозволяє спостерігати за віртуозним приготуванням суші. Дизайн мінімалістичний і ретельно продуманий – нічого не відволікає від смачної їжі та спілкування.
Графік роботи: з 09:30 до 01:00
Забронювати столик можна за телефоном: (097) 911 1718


ВАГОН-РЕСТОРАН
вул. Антонова, 19-а
Особливість ресторану – зовнішній вигляд та інтер’єр. Виглядає заклад, як вагон поїзда, що зупинився на приміському вокзалі в очікуванні пасажирів. Та не лише зовні заклад нагадує вагон ресторан. Столи, дивани, елементи інтер’єру, а головне – поїзди, які проїжджають повз вікна, створюють ілюзію подорожі та відчуття того, що ти є дійсно пасажиром залізниці. Для Ірпеня це дуже символічно, адже місто завдячує своїм заснуванням саме залізниці.
У меню ресторану для гостей запропоновано страви української та європейської кухні. Щовихідних лунає жива музика.
Графік роботи: з 12:00 до 01:00
Забронювати столик можна за телефоном: (067) 344 5454


LA CREVET
вул. Мечникова, 112
Ресторан радо зустрічає своїх гостей середземноморською, європейською та японською кухнею. Ексклюзивність та затишок відпочинку гарантує авторський інтер’єр, великий акваріум, душевний персонал. У ресторані більше ста місць, 3 зали (VIP, банкетний і коктейльний). Гармонію стилю і вишуканості доповнюють кулінарні шедеври, створені шеф-кухарем. Заклад розташований у мікрорайоні  “Синергія” серед вікових сосен і в оточенні сучасної інфраструктури.
Графік роботи: з 12:00 до 23:00
Забронювати столик можна за телефоном: (067) 829 44 45

ЛЬВІВСЬКА МАЙСТЕРНЯ ШОКОЛАДУ
вул. Шевченка, 7
Легендарна “Львівська майстерня шоколаду” розташована в самому центрі міста.  Любителі солодощів знайдуть тут для себе шоколад на будь-який смак – чорний, молочний, білий. Асортимент цукерок та інших смаколиків із шоколаду вражає своїм різноманіттям.
Атмосферу затишку та комфорту створюють аромат кави, шоколаду та чемний обслуговуючий персонал. Інтер’єр у стилі прованс – дерев’яні меблі, зручні канапи, мереживо на столах та вишукана музика. Місце для релаксу та гарного настрою.
Графік роботи: з 09:00 до 22:00
Забронювати столик можна за телефоном: (063) 123 82 49‬

HESBURGER
вул. Шевченка, 6
Фінська мережа ресторанів швидкого харчування Hesburger – це неймовірно смачні гамбургери, картопля фрі, салати, фірмові страви, десерти і напої на будь-який смак. А все завдяки тому, що в мережі використовують продукти власного виробництва. Тут завжди стежать за вподобаннями гостей і дієтичними тенденціями. Всі страви готуються з високоякісних продуктів, наприклад, котлети для гамбургерів на 100% складаються зі свіжої соковитої яловичини.
Графік роботи: з 09:00 до 22:00


FRANS.UA
вул. Шевченка, 3-а
Заклад у самому серці міста. Тут для гостей пропонують більше 40 видів круасанів і хлібобулочних виробів, виготовлених без дріжджів, на заквасці власного виробництва. Пироги та торти, неймовірно смачні еклери та інші десерти! Завжди смачна кава та затишна атмосфера. Неповторний екстер’єр з видом на центральну площу та фонтани. У теплу пору року працює літній майданчик зі зручними столиками.
Графік роботи: 08:00-21:00
Забронювати столик можна за телефоном: (068) 808-50-77


ХІНКАЛЬНЯ
вул. Паламарчука, 50-а
Це новий сучасний формат ресторану з невеличким залом, де ви можете провести час з родиною, ділову зустріч з партнерами в обідній час або повечеряти гамірною компанією друзів. Прямо в залі на гостей чекає справжнє шоу. Тут можна спостерігати, як на ваших очах готується страва, з якою завжди асоціюється Грузія – хінкалі. Їх готують за традиційними рецептами і за цим слідкує шеф-кухар із Грузії. Тому всі страви мають такий грузинський характер.
Графік роботи: з 11:00 до 23:00
Забронювати столик можна за телефоном: (073) 008-53-47



BILOSTOTSKY
вул. Мечникова, 112-а
Дуже затишне місце з теплою та домашньою атмосферою, чудово підійде для сімейних посиденьок і дитячих свят. Завжди свіжа, ароматна та смачна випічка. Візитка пекарні – це штрудель з вишнями та грецькими горіхами. Також тут готують неперевершену каву. Заклад здійснює доставку страв власного виробництва.
Графік роботи: 09:00-21:00
Забронювати столик можна за телефоном: (095) 490-32-99


“ЕРШ”
вул. Слов’янська, 35 (ТЦ “Гулівер”)
Пивний ресторан «ЕРШ» – це місце, де кожна душа має право скласти свої колючки на тимчасовий відпочинок і дозволити світу відкрити себе у всіх гранях свого таланту, а кожен організм – насолодитися гарним пивом і ситними стравами. Шукачів пригод тут щовечора чекає насичена програма, музичні колективи і безліч приємних сюрпризів в атмосфері творчості!
Графік роботи: 12:00-01:00
Забронювати столик можна за телефоном:(095) 363-22-72

ШТОПОР
вул. Грибоєдова, 15
Гастрономічний заклад із характером. У меню представлені класичні пабні та авторські страви від шеф-кухаря. Смачне крафтове пиво та оригінальні вина. Буденні та звичні страви – це табу. Тут панує дружня атмосфера, з першої ж хвилини в “Штопорі” складається відчуття, що ти в колі друзів у місці, де був уже не раз. Це ідеальне місце для відпочинку з компанією. Сюди приходять не просто поїсти, а насолодитися поєднанням смаків.
Графік роботи: 11:00-23:45
Забронювати столик можна за телефоном: (098) 012-35-46

Поділитися