Поділитися


Ірпінь відвідали представники голландського фонду SOEGG

Ірпінь відвідали представники голландського фонду допомоги у Східній Європі SOEGG. Під час візиту до Ірпеня представники SOEGG зустрілися з першим заступником Ірпінського міського голови Андрієм Кравчуком.

«SOEGG відома в Україні своєю благодійною допомогою. Її представники є постійними гостями медичних закладів, до яких регулярно передають необхідне обладнання. В Україні фонд працює з 2011 року, співпрацюючи з Житомирським благодійним фондом «Хлібний Дім», — розповів Андрій Кравчук.

Перший заступник мера розповів представникам фонду про відбудову Ірпінської громади, соціальне та економічне життя міста після російської окупації. 

«Ірпінь став одним із найбільш постраждалих від російської агресії міст України. Близько 70% житлового фонду міста було зруйновано або пошкоджено. Наразі ми активно працюємо над відбудовою та робимо все можливе, щоб люди, які вимушені були виїхати з міста через війну, могли якнайшвидше повернутися до своїх домівок», — зазначив Андрій Кравчук.

2024 03 22 17.11.20

Він також поділився з представниками фонду успішними кейсами співпраці Ірпеня з міжнародними партнерами у відбудові міста. Зокрема, йшлося про співпрацю з NEFCO, UNICEF, Урядом Литви та Світовим банком. Окреслив пріоритетні напрямки, де Ірпінь потребує допомоги SOEGG. Обговорили можливість забезпечення медичним обладнанням нового медичного центру по вул. Садовій в Ірпені. 

«Дякую представникам фонду за візит та готовність до подальшої співпраці!  Окрема подяка заступниці Ірпінського міського голови Юлії Устич за комунікацію з фондом та організацію зустрічі!», — додав Андрій Кравчук.

Поділитися