Поділитися


Coffee stories: нова кав’ярня в Ірпені

Кав’ярня “Coffee stories”
Вул. Мінеральна, 7д

Судячи з усього, за декілька років Ірпінь наздожене Львів і стане справжньою кавовою столицею. Про це свідчить кількість затишних кав’ярень в нашому місті. Нещодавно в Ірпені відкрився ще один, проте надзвичайно атмосферний заклад, – кав’ярня “Coffee stories”.



Власники закладу гарантують смачні “кавові історії”. З приємного, окрім справді смачної кави та десертів, – цінова політика. Середня вартість кави – 30 грн. Запашні круасани можна скуштувати за 20 грн.



В наявності також чаї власного виробництва, соки фреш та фруктові коктейлі. Якщо ж ви ретельно стежите за своєю фігурою, тут можна замовити спортивне харчування (наприклад, протеїн+ягоди).

Яка ж кавова історія без десерту? В кав’ярні можна спробувати круасани, чізкейк, естерхайзі тощо. Всі секрети розкривати не будемо – радимо просто прийти, і скуштувати.



Локально кав’ярня розташована біля місцевого суду. Звичайно, ми бажаємо нашим читачам уникати ситуацій, які можуть асоціюватись із судом, проте якщо Ви територіально будете в цьому районі, обов’язково завітайте у кав’ярню “Coffee stories“.

Графік роботи: з 8:00 до 21:00 год

Смачних Вам кавових історій!

Поділитися