Поділитися


ЖК «Новатор» – рекордсмен швидкого та якісного будівництва

Не всі можуть сьогодні дозволити собі будувати не лише якісно, але й настільки швидко. Товариство «Відважних» збудувало та ввело в експлуатацію житловий комплекс «Новатор» на 11 місяців раніше від запланованого строку. Цими вихідними інвестори отримали ключі від своїх квартир.   

Володимир Карплюк, СЕО товариства «Відважних»:
«Назвою “Новатор” ми вирішили нагадати, що ми повертаємося на ринок, що ми будемо знову творити філософію в будівельній галузі, будемо створювати нові незвичні комплекси, задавати нові незвичні й цікаві стандарти для того, щоби нашому клієнту комфортно жилося в тому житлі, яке ми створимо».

Квартиру в «Новаторі» вирішили придбати для свого старшого сина й Олег із Іриною. Родина проживає в Ірпені вже більше семи років. Гроші в майбутнє житло вклали ще на стадії будівництва.

Василь Чернявський, журналіст:
«Чому обрали саме житловий комплекс “Новатор”?»

Ірина та Олег Гордєєви, інвестори:
«Влаштувала ціна, влаштувала якість. Будинок гарний, своєрідний, і місце хороше».

Робити швидко та якісно – напрацьований роками стиль «Відважних». «Новатор Ірпінь» – це житловий комплекс комфорт-класу. Побудований із дотриманням європейських стандартів якості та з застосуванням високотехнологічних методів будівництва.

Ольга та Василь Макарюки:
«Забудовник виконує і навіть перевиконує свої плани. Ми відслідковували будову буквально від появи паркану. От як паркан зявився, то ми уклали договір і починаючи, можна сказати, з першої секунди слідкували за будівництвом».

ЖК «Новатор» розташований в Ірпені за адресою: провулок Гнатюка, 4. Має 5 поверхів і налічує 88 квартир, плюс комерційні приміщення. Його збудували за 7 місяців. І це – результат злагодженої командної роботи.

Віктор Поліщук, начальник дільниці:
«Це заслуга не тільки будівельників, а в першу чергу керівників, які змогли організувати завчасно матеріали, проплати. Це все в комплексі, це заслуга команди».

Володимир Співак, директор товариства «Відважних»:
«Компанія “Відважних” ще раз довела собі й своїм клієнтам, що вона активна, що вона може досягати результатів, які є надрезультатами, результатів, які дозволяють заселяти людей раніше терміну і на півроку, і на рік».

Тож, якщо ви маєте на меті купити собі комфортне та якісне житло, то відтепер знаєте, до кого звертатися.

Поділитися