Поділитися


Завершальний акорд 8 березня в Ірпені – вистава “СуперMAN”

Драйвове театралізоване шоу про кохання і пристрасть! Наповнене інтригами і жартами сюжет в поданні Київського театру пригод і фантастики «Каскадер» – це ризиковані трюки і шоу в стилі кращих паризьких кабаре. Любов по-французьки і мафіозні розборки по-сицилійський в спектаклі «СуперMAN»!

«Каскадер» – театр принципово нового формату, аналогів йому поки не існує. Тут кожен з акторів не тільки щиро «живе» в своїй ролі, а й віртуозно виконує акробатичні трюки, ще й танцює як бог. Однак головна інтрига прихована в сюжеті: герой вистави «СуперMAN» француз Жорж Бошан веде розмірене життя господаря провінційного готелю. Але все змінюється, коли його кидає дружина. Події наростають сніговим комом, не встигає герой впоратися з ревнощами в розбите серце, як до нього вже стукає в двері місцева мафія!

У п’єсі режисера Влади Кохановською головну роль виконує Георгій Поволоцький, улюбленець кіноманів і телеглядачів. Постановник хореографії і танців в стилі кабаре – Станіслав Волотовский, автор каскадерских трюків – Ігор Мисливий.

Фото: Світлана Шилова (Відділ культури, національностей та релігій ІМР)

Поділитися