Поділитися


Заступником начальника управління освіти Ірпеня стала Любов Шостак

Сьогодні заступник Ірпінського міського голови Юлія Устич та начальник управління освіти та науки Олег Білорус представили колективу управління нового заступника начальника управління Любов Шостак, яка до цього очолювала заклад дошкільної освіти №8 “Колібрі”.

Любов Шостак координуватиме в управлінні шкільну та позашкільну освіту і впроваджуватиме інноваційні підходи в системі освіти Ірпеня.

Пані Шостак народилася 1990 року, має освіту Київського національного університету ім. Т. Шевченка (історик, консультант з питань історії, вчитель середнього навчально-виховного закладу), Переяславського університету післядипломної освіти ім. Григорія Сковороди (дошкільна освіта). Пройшла Освітньо-професійну програму «Публічне управління та адміністрування», акредитовану Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

До недавніх пір Любов Шостак очолювала ірпінський дитсадок “Колібрі” з моменту його відкриття, працювала вихователем в ірпінському дитсадку “Бджілка”, ДНЗ №242 Києва та столичному ДНЗ «Монтесорі-сад».

На виборах до Ірпінської міської ради 2020 року Любов Шостак балотувалася від партії “Нові Обличчя”, яка отримала найбільшу кількість мандатів в ІМР.

Поділитися