Поділитися


З 1 по 5 липня в Ірпені відбудеться Irpin Sport Fest!

Вже вкотре Ірпінь на тиждень перетвориться на найактивніше місто, діти відліпляться від екранів гаджетів, а молодь точно знатиме, де провести крутий вечір. Про це інформує Сайт Ірпінської біблійної церкви.

Irpin Sport Fest, що раніше мав назву «Sport Week» має дев’ятнадцятирічну історію. Цілі покоління зросли на цій програмі, щороку з нетерпінням чекаючи на початок нового сезону. Тепер це фестиваль з різноманітними локаціями для всіх жителів та гостей міста.

З 9.00 до 13.00 відкриваємо двері для наших наймолодших гостів 4-12 років. На них чекатимуть безліч спортивних активностей, музика, біблійна історія та навіть англійська мова зі справжніми професіоналами. Ну а поки наші вихователі піклуватимуться про дітей, матусі зустрінуться для день сніданку, спілкування у кафе для мам.
Контактнтий телефон:  Дарина Романюк +380 93 152 26 87

З 18.00 розпочинається час для молоді та сімей. У програмі командні змагання з футболу, баскетболу та волейболу, екстримальні локації, майстер класи та практика англійської з запрошеними носіями мови – з якими можна буде познайомитися прямо на фесті. А якщо ви зголоднієте після усіх активностей, вас будуть очікувати фудкорти і наші фірмові сезонні лимонади.
Контактний телефон: Ігор Фостенко +380 63 898 60 64

Вхід вільний!

Адреса: вул. Соборна, 1, м. Ірпінь, територія Ірпінської Біблійної Церкви

Поділитися