Поділитися


Які фахівці зараз потрібні в Ірпені: в інтерв’ю з керівництвом Планета Пластик

Завод поліетиленових виробів ТОВ «Планета Пластик» – одна з
небагатьох компаній в Україні, яка працює на вістрі сучасних світових
технологій. Вони працюють за такими ж високими стандартами, що і лідери галузі у Німеччині або Іспанії. Компанія швидко розвивається та посідає лідеруюче місце на українському ринку. Постійно розширює географію збуту у світі. Філософія компанії – постійний розвиток: інновації в продуктах, в процесах, в технології. Серед клієнтів компанії в Україні та за кордоном – приватні фермери, агрохолдинги, будівельні компанії та великі виробничі підприємства. Про розвиток компанії та створення нових робочих місць для ірпінчан в інтерв’ю з керівником відділу управління персоналом ТОВ «Планета Пластик» Тетяною Шороховою.

Які ключові особливості роботи ПП?

– Їх багато. Наприклад, ми орієнтовані на побудову виключно довгострокових відносин не тільки з нашими клієнтами, але й з нашими постачальниками. Для цього ми вибудовуємо орієнтовані на ці потреби механізми співробітництва. Ще одна особливість «Планета Пластик» – ми дуже прискіпливі до якості, тому у нас запроваджено триступиневий контроль якості на виробництві, від закупівлі
сировини до готової продукції. Для цього компанія має власну сучасну атестовану лабораторію. Також, ми постійно модернізуємо виробництво, закуповуємо найсучаснішу техніку від лідерів машинобудування: Krauss – Maffei, Luigi Bandera, Liansu, MaxitecEquipment та ін. У штаті компанії багато висококваліфікованих співробітників. І ми постійно проводимо нові навчання для підвищення рівня нашої кваліфікації.

А Ви працюєте з студентами?

– Звісно, це наше майбутнє. Ми запрошуємо перспективних студентів останніх курсів для стажування, після якого вони здають кваліфікаційний іспит. Ті, хто здає його успішно, запрошуються на роботу.

Ми співпрацюємо з технічними вузами і користуємось рекомендаціями наших співробітників (в компанії діє бонусна система, яка стимулює залучення нових співробітників).

У вас зараз є відкриті вакансії?

– Так. У зв’язку з розвитком компанії на цей рік у нас заплановано заповнити близько 30 вакансій. переважно це робочі спеціальності, але також нам потрібні інженерний, адміністративний та офісний персонал.


Який рівень зарплат пропонує компанія?

– Ми прагнемо залучати кращих співробітників, які будуть активно розвиватись в професії. Відповідно, пропонуємо гідний рівень оплати праці, який значно вищий за середній по галузі. 

А які нематеріальні стимули створені для кандидатів?

– У нас діє багато цікавих проектів розвитку для співробітників. “Планета Пластик” заохочує розвиток власних ідей і проектів, стимулює інноваційні рішення.

Ми намагаємось враховувати індивідуальні схильності та особливості кожного працівника, їх бажання та цілі для отримання максимального результату. Комфортний офіс, наявність “департаменту кави”, де можна перекусити, почитати книгу або просто поспілкуватися з колегами. Ми робимо все, щоб на роботі наші працівники почувались не гірше ніж вдома.

“Планета Пластик” практикує щорічний перегляд заробітних плат, у компанії є гнучка система бонусів (враховуються результати здачі проектів, винаходів) . Тож досягнення кожного не залишаються без уваги і гідно винагороджуються.

Як стати співробітником компанії?

– При відборі ми дивимось на знання і досвід на те, як людина працює в колективі. Для нас важливі тяга до нового і вміння працювати в команді. Тому у нас навряд чи зможуть працювати емоційно вигорілі, втомлені від життя або навпаки, занадто «зіркові» працівники. Молодих фахівців з потенціалом ми із задоволенням приймаємо до себе в команду, все залежить від мотивації і бажання розвиватися, що показує співбесіда, яка, як правило, містить не менше трьох етапів.

Які методи утримання фахівців використовує компанія?

– Ми з самого початку так будуємо систему мотивації, щоб заохочувати ініціативу і розвиток всередині компанії. У нас хороша атмосфера, стабільна заробітна плата. Ми піклуємось про співробітників. Крім того, ми беремо активну участь в соціальних проектах, до яких може залучатись кожен співробітник, а це об’єднує!

Які фахівці зараз потрібні компанії?

– Все залежить від поточних потреб, але найбільш затребувані робочі спеціальності, ми постійно збільшуємо виробничі потужності, відповідно, виникає потреба в нових кадрах. Наші вакансії представлені на нашому сайті, а також на всіх порталах з пошуку роботи, ми також завжди беремо участь у виставках вакансій.

А якщо розповісти про компанію в трьох словах, що це будуть за слова?

– Людина, Інновації, Успіх.

Поділитися