Поділитися


Як відпочити біля басейну Grand Admiral Resort & SPA за 675 грн в день

Щоб вихідні починалися в п’ятницю і кожен вікенд дарував вам максимум якісного відпочинку, запрошуємо скористатися спеціальною пропозицією від заміського клубу Grand Admiral Resort & SPA: Щоп’ятниці діє щаслива знижка – 10% на найулюбленіші послуги гостей.

Вода в усіх своїх станах корисна людині, тому відвідування басейну без сумніву виявиться хорошою ідеєю. Плавання допоможе привести в порядок фігуру, зняти стрес в кінці робочого тижня і зміцнити здоров’я. Що може бути краще, ніж освіжитися в чистій прохолодній воді в літню спеку?

Для гостей Grand Admiral Resort & SPA працюють чотири літні басейни, а саме 18-ти метровий відкритий басейн з протитечією, 2 дитячих відкритих басейни з підігрівом, басейн для малюків глибиною 0.4 метра.

HAPPY FRIDAY: ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ

Знизка 10% діє на літні басейни, меню ресторану Mozart, літніх терас «Кориця», «Перлинний містечко» і Wellness-бару, гостьові візити в аквазону кращого в Україні Wellness & SPA і процедури по SPA-меню, відвідування Admiral Kids Club та продукцію гастро-бутіка «Лавка фермера»

Щасливі години кожну щасливу п’ятницю

Ресторан: з 16.00 до 18.00 – знижка на всі коктейлі 20%

Wellness & SPA: з 9.00 до 12.00 – знижка 30% на другий гостьовий візит, приходьте в приємній компанії!

Адреса Grand Admiral Resort & SPA:
вул. Варшавська, 116 (тимчасовий заїзд з вул. 10-я лінія)

Координати GPS:
50.539727,30.267836

Поділитися