Поділитися


Видавництво «Самміт-книга» долучилось до створення міжнародної бібліотеки ІЛІТу

Ірпінський ліцей інноваційних технологій отримав нові книжки для своєї різномовної бібліотеки від видавництва «Самміт-книга». Про це написали на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

Книжки до ІЛІТу передав директор видавництва Іван Степурін. Серед подарованих творів є видання англійською, польською та українською мовами.

Директорка ІЛІТу Марія Гостін обговорила з Іваном Степуріним і майбутню співпрацю ліцею та видавництва «Самміт-книга».

«Домовилися з паном Іваном Степуріним про його активну участь у формуванні IT-частини нашої бібліотеки»,— зазначили в ІЛІТі.

Крім того, видавництво «Самміт-книга» спільно з ІЛІТом розглядають можливість видання українського перекладу книги відомого американського інженера Мартіна Купера, який нещодавно поспілкувався з ліцеїстами через відеодзвінок.

Варто зазначити, до створення бібліотеки ІЛІТу вже долучилося багато небайдужих людей та організацій, зокрема і декілька видавництв — «Фоліо» та «Видавництво Старого Лева».

Якщо ж Ви також бажаєте передати книгу до Ірпінського ліцею інноваційних технологій, звертайтеся до директорки ІЛІТу Марії Гостін за телефоном: +380934869833.

Нагадаємо, у Міжнародний день дарування книжок, 14 лютого, в ІЛІТі розпочали створювати власну бібліотеку книг англійською, іспанською, німецькою, польською та українською мовами. За задумом учнів, вона має стати найбільшою різномовною шкільною книгозбірнею в області.

Поділитися