Поділитися


Відкрився новий HUB для проведення заходів – Universal Place

Якщо Ви ще не вирішили де з колегами відсв’яткувати новорічний корпоратив чи провести річну конференцію? То Вам саме сюди – в районі Синергії з’явився новий HUB для проведення заходів – Universal Place.

Universal Place – це 4 поверхи з залами для ваших ідей де ви зможете використовувати 3 зали, терасу, кухню і санвузли. 630 квадратних метри корисного простору вистачить щоб розгорнути серйозний захід. 700 квадратних метри займає величезна  парковка, яка легко розмістить будь-яку кілкість ваших авто.

Переваги HUB:

Різноманітність! Весілля, майстер клас, Корпоратив, День народження, Вебінар, Банкет, Семінар. Або у вас є інша ідея.

Гучність! Це взагалі не проблема. Ви не повинні обмежуватись в гучності. 24/7

Підготовка! Ми тільки розпочинаємо,але ми вже маємо необхідні: – Меблі (столи,стільці, барна стійка, барні столи, диван, гардероб і т.д.) – Кухня (В нас є окрема кухня де ви зможете легко розмістити кейтерінг для вашого свята. – Кондиціонер (ну тут ви самі розумієте) – Душ (не в кожному HUB пространстві вам запропонють душ, але в нас це можливо). – Умови для людей з обмеженими можливостями. (Пандус, туалет)

Адаптивність! Ми йдемо на зустріч і адаптуємо наш заклад під ваш Event. Тому ми пострараємося щоб у вас було все необхідне для вашого свята.

Вартість

  • ​Зала №1 (на 30 чоловік) — 550 грн\год.
  • Зала №2 (на 40 чоловік) 550 грн\год.
  • Зала №3 (на 100 чоловік)  1500 грн\год.
  • Тераса + кімната відпочинку (на 150 чоловік) 850 грн\год.

Зал №1 це також офіс, але більше для роботи з командою або для навчання. Ви легко зможете трансформувати меблі як вам потрібно для вашої події. Зал складає 61 кв. метр. Поруч буде ваш особистий WC.

Зал №2 – це офіс. Великий, світлий та дуже комфортний офіс для проведення конференцій, семінарів, лекцій та інших заходів. Це 62 кв. метри простору та зручності. Також ви маєте можливість додатково використовувати офіс напроти залу (26 кв. метрів), а поруч буде ваш особистий WC.

Зал №3 – це 160 кв. метрів ідеального простору для проведення весіль та фуршетів. Тут все створено для обслуговування гостей. Також в цей чудовий зал входить кухня для кейтерінгу та барна стійка. Поруч буде WC, до речі пристосованний також для людей з обмеженними можливостями.

Тереса – Це неймовірний простір для літньного заходу. Свіже повітря, світло і чудовий краєвид стають величезним приводом зробити своє свято саме тут! Також ми подбали щоб на цьому поверсі був ваш особистий WC і великий приємний бонус – кимната відпочинку. Все це, для вашого комфорту та відпочину.

КОНТАКТ

+380637665414

Email : [email protected]

www.universalplaceua.com

м.Буча, вул. Промислова, 3

Поділитися