Поділитися


Відкрито реєстрацію на фестиваль”Ірпінський Парнас”

Вже традиційно на території легендарного Будинку творчості письменників відбудеться фестиваль”Ірпінський Парнас”. Фест проходитиме протягом 27-28 липня. Днями організатори оголосили про початок реєстрації для участі у фестивалі та пошук поетів та бардів. 
Все просто: потрібно тільки зареєструватися і приїхати. Твори наперед подавати не потрібно. 


Форма для реєстрації: https://forms.gle/YXVz7YVLyQXd66X26
Можна брати з собою родичів, друзів, дітей, собак і котів. Але харчування (безкоштовне) і поселення (платне) в будиночках надається тільки учасникам. 

Замітка від організаторів фестивалю “Ірпінський Парнас”:


Що чекає на вас? Конкурсна програма, в результаті якої ви можете стати переможцем фестивалю. Найкращі учасники отримають не лише дипломи і подарунки, а і змогу виступити на центральній площі міста Ірпінь, де відбудеться гала-концерт.




Ми проведемо два незабутніх дня в чарівному місці, де краса природи поєдналося із сучасним дизайном та багатою історією. Ви зможете гуляти в нашому новому парку, побувати на набережній, яка з’явилася лише цього року, пожити в будиночках, де відпочивали і творили майже всі класики української літератури ХХ століття.


У суботу ввечері ми зваримо великий казан кулешу, сядемо навколо багаття і будемо співати пісні і читати вірші. 



Навколо нас дихає історія. Через дорогу від БТП – будинок, де виріс Микола Носов, автор “Незнайка”. Якщо трохи пройтися, то можна потрапити в АТБ, побудованому на місці старої дачі Максима Рильського. А в сусідній Бучі проводив літні канікули Михайло Булгаков. І це лише дрібка того, що ми можемо вам розказати. Всі, хто колись був на фестивалі “Ірпінський Парнас”, можуть підтвердити: тут на вас чекають, тут вам буде добре. 

Фестиваль створений Національною спілкою письменників України, редакцією “Ірпінський вісник” та Ірпінський клубом авторської пісні “Ключ”. Проводиться за підтримки Ірпінської міської ради.

Додаткову інформацію Ви можете знайти у Facebook.

Поділитися