Відбудова Ірпінського ліцею №3 йде за графіком
Поділитися


Відбудова Ірпінського ліцею №3 йде за графіком

Темпи відбудови Ірпінського ліцею №3 не збавляються, роботи тривають згідно із графіком. Хід робіт щотижня ретельно контролюють.

Цього тижня на будівельному майданчику побували представники ЮНІСЕФ разом із першим заступником Ірпінського міського голови Андрієм Кравчуком, начальником Управління освіти і науки ІМР Олегом Білоусом, представниками підрядної організації, технічного та авторського нагляду.

За словами директора ліцею Станіслава Федорова, цього разу до наради також доєдналися й представники фонду «Жовто-Блакитні Крила», які облаштовують харчоблок ліцею.

«Приблизно 20% кабінетів готові на 95%! Всі інші в 75% готовності! Спортивні зали вже також пофарбовані, чекаємо на спеціалізоване спортивне покриття підлоги. Актова зала також на завершальному етапі — змонтована сцена, завершено звукоізоляційні роботи, залишається пофарбувати стіни та постелити підлогу», — зазначив директор.

Нагадаємо, ліцей №3 — найбільш постраждалий в Ірпені навчальний заклад. За його відбудову взявся дитячий фонд ООН – ЮНІСЕФ. На реалізацію проєкту виділили 4,8 мільйони євро. Меблями та кухонним обладнанням Ірпінський ліцей забезпечить благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила», а прилеглу територію, зокрема спортивні майданчики та футбольні поля, облаштовує ГО «Епіцентр дітям» спільно з компанією «Епіцентр».

Поділитися