Відбудова Гостомеля: директора підрядного підприємства підозрюють у заволодінні 164 тисячами гривень
Поділитися


Відбудова Гостомеля: директора підрядного підприємства підозрюють у заволодінні 164 тисячами гривень

Директору підрядного підприємства, що взялося за ремонт пошкодженого будинку у Гостомелі, повідомлено про підозру. Слідчі підозрюють, що під час проведення ремонтних робіт директор підприємства заволодів 164 тисячами гривень бюджетних коштів. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі.

Досудове розслідування виявило, що у вересні 2022 року Гостомельська селищна військова адміністрація уклала договір з підрядником. Під час виконання робіт директор підрядного підприємства вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості щодо обсягу та вартості.

«На підставі вказаних актів виконаних робіт товариству перераховано бюджетні кошти. Відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи вартість невиконаних робіт становить 164 тисяч гривень», — зазначають у прокуратурі.

Директора підозрюють у службовому підробленні та заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, наприкінці липня очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко ініціював перевірки усіх тендерів та закупівель, що стосуються відбудови Київщини.

Поділитися