Поділитися


На Київщині відбудеться дитячий турнір BeyBlade-2019

У квітні Ірпінь, Боярку та Вишневе «закрутить» на великому дитячому турнірі  BeyBlade – 2019. У кожному місті очікується 500 учасників. Організатори події – Володимир Карплюк, громадська організація «Нові обличчя Київщини», інформаційний ресурс Irpin Kids.

Зареєструватись на турнір онлайн можна тутhttps://goo.gl/forms/fJv30aLIvloTWMgR2

«Японська дитяча іграшка бейблейд в останні роки стала дуже популярною серед дітей. Особливо її люблять хлопчики, віком від 5 до 12 років. Хоча дівчатка також приходять на змагання. Грають в бейблейд з великим  спортивним азартом. На мою думку, це розвиває спілкування між дітьми. На спільному інтересі до бейблейду зав’язується міцна дружба. У мого сина – 60 бейблейдів і він буде змагатися на турнірі 21 квітня в Ірпені»,  – розповідає співорганізатор «BeyBlade – 2019», засновник інформресурсу Irpin Kids Юлія Кнороз.

За словами лідера команди «Нові обличчя» Володимира Карплюка, важливо залучати дітей до нових цікавих видів вуличного спорту та давати їм можливості для  самовираження: «Бейблейд – це такий собі аналог дзиґи, яку з дитинства пам’ятає моє покоління. Сучасна дзиґа виглядає яскравіше та має спеціальне пристосування для потужного запуску. Я вважаю, що це гарна ідея – зібрати дітей разом і дати можливість познайомитися, поспілкуватися, подружитися. Тим більше, що наша подія відриває дітей від планшетів і відбувається на свіжому повітрі».

В Ірпені турнір буде проходити на Центральній площі. У Боярці – на міському стадіоні. У Вишневому – в центрі міста, біля фонтану. Початок – 21 квітня о 9:00 ранку. Головні призи для переможців турніру – найновіші оригінальні Cho-z BeyBlade та лаунчер від Takara Tomy.

Якщо ваша дитина хоче стати учасником турніру – потрібно заповнити анкету і зареєструватися за посиланням. Тут ви також знайдете програму турніру, правила гри та іншу додаткову інформацію. Участь у турнірі безкоштовна.

У вересні минулого року за підтримки громадської організації «Нові обличчя Київщини» та Володимира Карплюка в Ірпені відбувся перший великий дитячий турнір BeyBlade. Тоді Ірпінь зібрав 500 учасників з усієї Київської області. Цього року турнір охопить ще два міста – Боярку та Вишневе.

Правила гри:

  • На рахунок 3-2-1-вперед гравці одночасно запускають блейди
  • Переможець той, хто першим отримав 3 бали
  • Гравець отримує один бал, якщо блейд суперника вилітає з арени або потрапляє в карман (ring out)
  • Гравець отримує один бал, якщо блейд суперника зупинився раніше (survivor finish)
  • Гравець отримує 2 бали, якщо блейд суперника рзлетівся (burst finish)

Учасник, який став переможцем в 5 раундах, виходить в фінал.

До участі приймаються блейди фірм Hasbro, Takara Tomi та копії
Takara Tomi

Програма:

09:00 – Початок реєстрації учасників
10:00 – Парад Блейдерів
10:30 – 1 тур для учасників з онлайн реєстрації
13:30 – Підведення підсумків 1 туру
14:00 – 2 тур для учасників, що зареєструвалися на місці
17:00 Фінал та нагородження пееможців

*Всі учасники проходять обов’язкову реєстрацію на місці проведення з 09:00 . Онлайн реєстрація пришвидшить цю процедуру.

Для учасників та гостей заходу буде працювати зона фуд-корт та атракціони.

ЗАХІД ВІДБУДЕТЬСЯ ЗА ПІДТРИМКИ ГО”НОВІ ОБЛИЧЧЯ КИЇВЩИНИ”, ВОЛОДИМИРА КАРПЛЮКА

Поділитися