Поділитися


В Ірпінській громаді триває масштабна толока

У рамках двомісячника з благоустрою, озеленення та санітарної очистки Ірпінської міської територіальної громади, у всіх куточках Ірпеня кипить робота. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Традиційно у перший тиждень квітня триває проведення заходів з прибирання територій, прибирання побутового сміття, листя та гілля. Важливо зазначити, що прибирання відбувається з дотриманням правил сортування сміття», — зазначив Кравчук.

До прибирання міста долучились працівники КНП «Ірпінська центральна міська лікарня», КНП «Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Ірпіньводоканал», КП «Управління благоустрою міста», КП «УЖКГ «ІРПІНЬ», КП «Ірпінське земельно-кадастрове бюро», КП «Ірпіньжитлоінвестбуд», КПП «Теплоенергопостач», фінансового управління, управління освіти і науки та виконавчого комітету Ірпінської міської ради. Небайдужі мешканці громади, разом з депутатами Ірпінської міськради, також активно долучилися до прибирання територій.

Photo 2024 04 05 14 40 19

 
«Хочу щиро подякувати всім, хто долучився до толоки. Разом ми зробимо наше місто чистішим, затишнішим та комфортнішим для життя. Ми й надалі будемо активно
продовжувати такі заходи. Запрошую всіх жителів Ірпеня долучитися до благородної справи та зробити наше місто ще кращим», — додав Андрій Кравчук.

Поділитися