Поділитися


В Ірпені знову відбудеться Міжнародна науково-дослідна конференція REENA

13-14 вересня в Ірпені знову відбудеться Міжнародна науково-дослідна конференція REENA. Локацією для проведення заходу вже традиційно обрали конференц зал Grand Admiral Resort & SPA. Про це інформує Перший український нефрологический сайт.

REENA – Renal Eastern Europe Nephrology Academy – нефрологічна академія, яка щорічно акредитується  ERA-EDTA як CME (continuous medical education) курс післядипломної освіти лікарів-нефрологів та спеціалістів із нирково-замісної терапії. REENA проводиться з 2006 року, її організатором є кафедра нефрології і НЗТ НМАПО імені П.Л.Шупика. REENA зареєстрована як торгова марка — REENA ™ з
2012 року.

Ідея створення REENA належить її засновнику та постійному організатору – проф. Д.Іванову. Він щорічно запрошує  відомих фахівців з Європи та світу для удосконалення професійних знань і навичок  нефрологів пострадянського простору. Ця ініціатива якнайкраще висвітлює ідеї та завдання закладу. Серед лекторів REENA були три президенти ERA-EDTA, президент Міжнародної асоціації нефрологів, номінанти «TOP  of leading experts». Захід проводився протягом 1-2 днів у вересні декілька разів в Києві, а також у формі виїзних академій  у Варні та Юрмалі. Останні роки REENA входить в реєстр конференцій МОЗ України.
Це дозволяє отримувати не тільки Європейські кредити, але і бали для атестації лікарів в Україні.

Поділитися