Поділитися


В Ірпені стартував веломарафон «TransUkraїne – bikepacking race 2021»

Під час відкриття перегонів марафонців привітали перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук, директор ТОВ «Відважних» Володимир Співак, один із головних організаторів пробігу – відомий український велосипедист-блогер Йохан Кляйн і депутат міської ради Олександр Пащинський.

В Ірпені учасники велопробігу проїхали вулицями Шевченка та Соборною, у Бучі – Вокзальною, Яблунською та Заводською. За безпекою руху стежили поліцейські, інспектори «Муніципальної варти», а також волонтери – регбісти з ірпінської команди КСК-ДЮСШ.

У дорозі спортсменів автомобілем супроводжують організатори пробігу – Йохан Кляйн та Ігор Устименко. Найближчий чекпойнт (контрольна точка) – в місті Овруч на Житомирщині.

Нагородження переможців відбудеться 18 липня на ірпінській набережній.

Марафон організовується за підтримки Ірпінської міської ради та мера міста Олександра Маркушина. Генеральний спонсор – товариство «Відважних».

Нагадаємо, велопробіг «TransUkraїne – bikepacking race» проводиться вже вдруге. Минулого року його учасники стартували в місті Новгороді-Сіверському (Чернігівська область), їхали через Ірпінь, Вінницю, Рівне, Чернівці й фінішували в Ужгороді.

У травні й червні цього року в Ірпені вже відбулися дві великі велоподії – міжнародний марафон «GRVL200 – Ірпінь» та перегони у форматі gravel rally «Gravel Challenge».   

Поділитися