Поділитися


В Ірпені дезинфікують будинок де мешкає хвора з підозрою на COVID-19

У будинку в Ірпені, де мала найбільше контактів жінка, в якої підозрюють СOVID-19, комунальні служби проводять дезінфекцію та інформування жителів. Про це повідомляє перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. Таку інформацію розмістив сайт Інформаційного агенства ITV.

«Комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку за адресою вулиця Тургенєвська, 50А, де мала найбільше контактів жінка, підозрювана на коронавірусну хворобу. “Муніципальна варта” Ірпеня спільно з поліцією та ДСНС проводять інформування жителів будинку про заходи дезінфекції та повідомляють мешканців про моє прохання максимально самоізолюватися», — зазначається на сторінці Олександра Маркушина у фейсбуці.

За його словами, волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити жителів будинку першочергово необхідними засобами, продуктами та ліками.

«Перебуваю за цією адресою, тримаю на контролі, координую дії та вірю у самосвідомість наших громадян!» — наголосив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про першу підозру на COVID-19 в Ірпені. ПЛР-аналіз вагітної жінки показав позитивний результат. Остаточний діагноз буде встановлено після повторного аналізу.

Поділитися