Поділитися


В Ірпені продовжують збирати дані для «Книги памʼяті»

Відділ культури, національностей та релігій ІМР продовжує збирати дані для «Книги памʼяті». Про це повідомила керівниця відділу Євгенія Антонюк.

«Робоча група, яка збирає та упорядковує історії в книзі, продовжує збирати історії загиблих ірпінців. Сьогодні вже більше двох сотень історій занесено до Книги пам᾽яті, по 54-оьх загиблих ведеться пошук інформації», — розповіла Євгенія Антонюк.

У відділі просять кожного, хто володіє інформацією, яка може доповнити існуючі історії та створити ті, які ще відсутні, звернутися до робочої групи і надати свідчення, які допоможуть у написанні Книги пам᾽яті нашої громади.

«Завдяки вашій участі, підтримці цього нелегкого, але надзвичайно важливого для усіх нас проєкту, життєвий шлях усіх, хто загинув у цій війні буде описаний і закарбований в історії нашої громади. Водночас ця інформація буде доказом злочинів російських окупантів на нашій українській землі», — додала Євгенія Антонюк.

Познайомитися з історіями загиблих ірпінців можна на сайті «Книга пам᾽яті Ірпінської міської територіальної громади» та на спеціальних інформаційних терміналах, встановлених поруч з Ірпінською міською публічною бібліотекою імені Максима Рильського та в приміщенні Історико-краєзнавчого музею.

Поділитися