Поділитися


В Ірпені 72 юні інтелектуали змагалися за першість у Весняному кубку «Брейн-ринг»

З метою розвитку інтелектуальних здібностей студентів і школярів та профорієнтації учнівської молоді, 2 березня 2019 року у коледжі було проведено Весняний кубок – 2019 інтелектуальної гри «Брейн-ринг».

Захід підготували викладачі  циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Олена Бідун та Людмила Клименко, які обрали цікаву тематику питань гри.

Брейн-ринг було проведено за підтримки Ірпінської міської ради, проекту «Irpin Travel», фармацевтичного підприємства ТОВ «Натур+» та Ірпінської кондитерської «Заїр».

У заході взяли участь учні Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1, Ірпінської СЗСШ І-ІІІ ступенів №1 художнього профілю ім. А.С. Макаренка,  Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Софіївсько – Борщагівського НВК, Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН», Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, студенти  Ірпінського державного коледжу економіки та права та ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».  Всього у грі взяли участь 72 особи.

Із вступним словам до присутніх звернулася в.о. директора коледжу Наталія Володимирівна Ільченко.

Далі під позивні брейн-рингу вийшли команди і представили себе,  проголосили девізи і провели жеребкування.

У запеклій боротьбі всі учасники гри намагалися довести, що саме вони є найсильнішими інтелектуалами. У залі вирували емоції, та гравці намагалися якнайшвидше знайти відповіді на непрості запитання ведучого брейн-рингу – вчителя Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН» Івана Нечипорука.

У залі працювала апеляційна комісія під керівництвом викладача коледжу, к.е.н.  Валентини Вдович.

У ході гри члени команд продемонстрували високий рівень знань, кмітливість, отримали позитивні емоції та задоволення. У результаті зіграних  турів визначились переможці: перше місце посіла команда Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», друге почесне місце розділили команди Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 «Дещо з Ворзеля» та Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Big mind», а третє – команда Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1 «Фіксики» та команда ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».

Переможців нагородили кубками та медалями, усі команди – грамотами та солодкими призами.

Адміністрація коледжу висловлює глибоку вдячність вчителям і викладачам, які підготували учасників, підтримували своїх вихованців та мали можливість бути присутніми на змаганні інтелектуалів, викладачу коледжу Олександру Ясінському,  за технічний супровід заходу.

Сподіваємося, що присутні отримали справжню насолоду від гри. Віримо, що учасники використають свої знання в подальшому навчанні, а наш коледж стане для них тим закладом, де можна в майбутньому отримати справжню професію, стати фахівцем своєї справи та гідним громадянином країни.

Ірпінь – місто майбутнього!

Про це на своєму сайті інформує Ірпінський економічний коледж.

Поділитися