Поділитися


Ірпінцям потрібна робота, що відповідає вимогам карантину

В умовах карантину багато людей залишилися без роботи та доходів. В Ірпені забезпечують допомогу літнім людям, надаючи продуктові набори. Проте до штабу з надання допомоги вже почали звертатися молоді люди, про це повідомляє Антон Головенко на своїй сторінці в Facebook.

“До нашого штабу почали звертатися молоді люди. Річ у тому, що їм теж потрібна допомога. У них діти, батьки, яких потрібно годувати. І ця проблема буде чим далі тим більша. Ми не маємо можливості всіх забезпечити продуктовими наборами. І продовжуємо робити акцент на одиноких людях літнього віку. Але відмовити людині теж не можемо.
Закликаємо всіх мешканців Ірпеня, бізнесменів, політиків, комунальні службу, піцерії і всіх, хто має можливість запропонувати роботу, яка буде відповідати вимогам карантину! Можливо написання текстів, доставка, навчання онлайн тощо.” – пише Антон Головенко.

Поропозиції щодо роботи можна надсилати у особистому повідомленні Антону Головенко. Та до редакції сайту irpin.ua – ІРПІНЬ БЕЗ ПОЛІТИКИ, інформація буде розміщена в розділі ОГОЛОШЕННЯ та нашій групі в Facebook.

Також роботодавці можуть звертатится до Ірпінського центру зайнятості.
За телефонами:
☎️(04597) 60112, (04578) 60184, 60256, 60530
на електронну пошту
[email protected],
або через гарячу лінію Київського обласного центру зайнятості:
☎️ (044)296-78-38, (067)379-84-65,
[email protected]

Поділитися