Поділитися


У «Hurgry art school» презентували новий благодійний проєкт на підтримку ЗСУ

30 березня в художній школі «Hurgry art school» в Ірпені відбувся мистецько-освітній захід «Творча молодь в умовах війни 2024». Захід приурочили до другої річниці визволення Ірпеня від окупантів.  

«Ми регулярно влаштовуємо творчі вечори у затишній майстерні «Hurgry art school». Але ця зустріч була дуже особливою. Ми згадали та вшанували пам’ять всіх тих героїв, завдяки яким ми можемо сьогодні бачити прекрасне та малювати у мирному, звільненому від росіян Ірпені», – поділилася засновниця художньої школи «Hurgry art school» Євгенія Харгрі.

Захід об’єднав митців і мешканців з Ірпеня та з-за кордону. Зокрема, долучилися випускники «Hurgry art school», які зараз проживають у Польщі та Італії. Під час творчого вечора презентували художню виставку живопису і графіки та новий благодійний проєкт «Творчі шкарпетки».

2024 04 01 13.54.23

Відтепер за донат від 200 гривень у художній майстерні «Hurgry art school» можна придбати пару шкарпеток із символічними малюнками. Всі виручені кошти підуть на допомогу ЗСУ. 

«На цих унікальних шкарпетках кожен впізнає наші українські символи та визначні місця нашого незламного міста-героя Ірпеня. Тут і наші парки, неймовірна площа та пам’ятник Шевченку», – зазначила Євгенія Харгрі.

Придбати шкарпетки можна на сторінці «Hurgry art school» у Фейсбуці.

Поділитися