Поділитися


У День добровольця Олександр Маркушин подякував захисникам Ірпеня

Сьогодні, 14 березня, відзначають День українського добровольця. Ірпінський міський голова від імені всієї громади подякував добровольцям, які брали участь в обороні Ірпеня та пом’янув загиблих Героїв.

«Сьогодні ми віддаємо честь українським добровольцям. Мужнім хлопцям і дівчатам, які вже дев’ять років поспіль борються за територіальну цілісність, суверенітет, свободу і незалежність України. Ціною власного добробуту, ціною власного комфорту, ціною власного здоров’я і життя», — написав мер Ірпеня на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, добровольці не чекали, коли хтось покличе, а просто йшли за покликом свого серця.

«Після 24 лютого 2022 року я бачив чимало очей добровольців, які горіли і досі горять бажанням вигнати агресора з рідної землі. Саме завдяки їхній стійкості та волі до перемоги ми вичистили Ірпінь і Київщину від цієї мерзоти. І зараз вимітаємо її з інших куточків нашої Батьківщини», — наголосив Маркушин.

Підсумовуючи, Олександр Маркушин подякував українським добровольцям і пом’янув загиблих захисників Ірпеня та України.

«Від імені всієї Ірпінської громади щиро дякую добровольцям, які брали участь в обороні Ірпеня! Вічна пам’ять нашим полеглим Героям! І слава всім тим, хто продовжує боронити Україну в найгарячіших точках фронту!», — написав міський голова.  

Поділитися