Поділитися


Твій weekend в Ірпені: 18-19 травня

За кількістю івентів найближчі вихідні стануть максимально насиченими та різноманітними. В рамках нашої традиційної рубрики “Твій weekend в Ірпені” розглянемо анонси подій, що відбудуться 18 – 19 травня.


Виставка художнього пленеру «Намальований Ірпінь» на Центральній площі



Коли: 18 травня
Де: Центральна площа

До участі запрошені понад 40 митців з Ірпеня, різних міст України, Словаччини та Азербайджану. Цього року організатори очікують найбільшу кількість приїжджих гостей – 23. Серед них –  заслужені художники України: Михайло Довгань з Вінниччини, Орест Манюк з Києва, Віктор Скубак з Луганщини. 

Художники працювали у місті протягом 10 днів, і кожен охочий мав змогу не тільки спостерігати за дивовижним процесом творчості, а й взяти участь у мистецьких  майстер-класах. По закінченні пленеру  на центральній площі міста відбудеться виставка створених художниками картин.

Фото: Володимир Коскін


Чемпіонат Світу з мотокросу та Чемпіонат Європи на квадроциклах 2019

Коли: 18-19 травня

Де: спортивно-технічний клуб «Сона» (м. Буча, вул. Промислова, 3 ( в Google maps вводити “СТК Сона”)

На вихідних найкращі спортсмени світу виборюватимуть титул чемпіонів на мотоциклетній трасі спортивно-технічного клубу «Сона» в м. Буча. Протяжність треку – 1800 м. Змагаючись, спортсмени долають 22 трампліни і 17 поворотів.

На Київщину вперше в історії з’їдуться майже всі сучасні легенди світового мотоспорту.Етьєн Бакс, Деніель Вільямсен, Каспарс Ступеліс та інші. Загалом понад 30 команд з різних країн змагатимуться за головний Кубок V Етапу Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів. Крім того, майже два десятка іноземних спортсменів боротимуться за перемогу у перегонах на квадроциклах.

18 травня відбудуться кваліфікаційні заїзди класів “Мотоцикли з колясками” та “Квадроцикли”. Після закінчення заїздів для учасників та гостей заходу відбудеться концертно розважальна програма за участі BRASS BAND “YOLLOW SHOES”, гуртів “Bezviz” та гурту “CAMIN”.

Хедлайнером заходу стане гурт “KOZAK SYSTEM”, а у фіналі гратиме DJ Vel Johansson

19 травня відбудеться автограф сесія, урочисте відкриття змагань, презентація спортсменів, драйвові змагання класів “Мотоцикли з колясками” та “Квадроцикли” та визначення переможців.

Протягом всього вікенду працюватиме локація фуд-корту та дитяча зона. KIDS-зона буде працювати, як дитяча кімната для забезпечення комфорту батьків. Для дітей від 3-х років, і тих хто не цікавляться змаганнями з мотокросу.

Дітям до 12 років включно вхід безкоштовний!


Концерт Поля Манондіза

Коли: 19 травня о 19:00
Де: Центральний будинок культури


Популярний співак Поль Манондіз, який переспівав хіт Олега Винника французькою мовою та взяв участь у Національному відборі на Євробачення 2019 з україномовною піснею “Про Що Мовчить Моє Серце”, виступить в Ірпені 19 травня на сцені Центрального будинку культури.

Квитки можна придбати за телефоном 097 073 3421

Його називають французом з українським серцем, хоч народився у Бельгії і, як стверджує Вікіпедія, він — бельгієць. Француженка в нього мати, а тато — італієць. Кожен із батьків розмовляв із сином рідною мовою, тож із дитинства знав обидві. А ще бельгійську, англійську, німецьку, тепер же наполегливо вивчає українську. Крутий віраж стався в його житті після того, як побачив у знайомого художника на Монмартрі портрет дівчини, що нагадувала йому ангела. Розшукав її в соцмережах, почалося спілкування, що закінчилось коханням та одруженням. Рік подружжя прожило в Парижі, а в 2015-му переїхало в Україну – про це повідомляє сайт Вільне ЖИТТЯ


День вуличної музики

Коли: 19 травня
Де: парк Незнайка

День Вуличної Музики – це найбільший одноденний музичний фестиваль в Україні, який традиційно відбувається у третю суботу травня у Києві та ще у понад 50-ти містах та населених пунтках по всій Україні, серед яких й Ірпінь.

Впродовж одного дня музиканти професіонали та аматори, музичні колективи, ансамблі, школи, гурти та оркестри мають можливість виступити на одній з локацій фестивалю День Вуличної Музики. Виступити на святі може кожен охочий незалежно від свого рівня підготовки та репертуару. 

Організатори запрошують музикантів до участі!

За детальною інформацією:
097 215 11 11
063 641 88 88



Театральний англомовний фестиваль “English Drama Fest 2019”

Коли: 19 травня
Де: Центральний будинок культури

«English Drama Fest 2019» не просто фестиваль, а перш за все – спільнота однодумців і культурний рух, заснований на 3 принципах.
1. Створення атмосфери творчості, дружби, взаєморозуміння, доброзичливості між організаторами та учасниками фестивалю;
2. Сприяння самовдосконаленню і самоствердженню дітей.
3. Надання можливості відчути себе особливим та унікальним! Кожна людина має свій талант!


Stand Up

Коли: 19 травня, початок о 20:00
Де: паб “Ерш”

“Стендап шоу в пабі “Ерш” стає вже традицією. Раз в три тижні, ми – стендап коміки з Києва приїжджаємо туди, щоб дати два години стендап комедії, провести добре час з глядачем, і просто кайфонути від вечора.

Якщо ви ще не були у нас на стендапі – ласкаво просимо. Будьте впевнені – вам сподобається. Настільки, що ваше життя перетвориться на суцільну низку стендапів. Стендап комедія – найкращі ліки від душевних ран, поганого настрою, і бажання застрелитися. До того ж на порядок дешевше психолога”, – вказано на офіційній сторінці заходу у Facebook.

Поділитися