Поділитися


ТОВАРИСТВО «ВІДВАЖНИХ» РОЗПОЧАЛО ВРУЧЕННЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ У ЖК «BURGUNDIA»

Товариство «ВІДВАЖНИХ» розпочало процес оформлення та вручення права власності на квартири житлового комплексу «BURGUNDIA», що розташований в місті-герой Ірпінь (вулиця Західна).

«Запрошуємо перших щасливчиків на отримання документів до офісу реалізації нерухомості товариства «ВІДВАЖНИХ». Для запису та уточнення часу зв’яжіться, будь ласка, з Вашим менеджером або за номерами телефону:  063-888-07-82; 050-888-07-82; 096-888-07-82», – йдеться у повідомленні товариства «Відважних».

«BURGUNDIA» – це житловий комплекс комфорт-класу, який поєднує в собі всі переваги заміського розміреного та комфортного життя. Побудований з монолітно-збірного фундаменту, стіни з червоної цегли. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки. Територія комплексу закритого типу знаходиться під цілодобовою охороною та відеонаглядом, доступ до ЖК мають лише мешканці будинку через систему «Face-ID».

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк.

З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс в Ірпені.

Поділитися