Поділитися


Телеканал «NHK World Japan» розповів про підготовку до опалювального сезону в Ірпені 

Японський телеканал «NHK World Japan», який веде мовлення в багатьох країнах світу, розповів про підготовку до опалювального сезону в постраждалому від російської агресії Ірпені. Знімальна група каналу відвідала Ірпінь минулого тижня. Журналісти поспілкувалися з першим заступником міського голови Андрієм Кравчуком та разом із керівником комунального підприємства «Теплоенергопостач» Олександром Костюком оглянули найбільшу котельню міста, де на той момент уже встановили віконні блоки й засклили частину вікон.

«Російська артилерія поцілила в дах котельні в місті Ірпінь поблизу Києва під час запеклих боїв на ранньому етапі вторгнення. Більшість вікон були розбиті. Пошкодження загалом ліквідовані, зараз робітники займаються фінішним фарбуванням. Об’єкт забезпечує близько 7000 будинків гарячою водою для опалення. Але на котельному обладнанні досі залишаються сліди від куль. Заступник Ірпінського міського голови розповів, що вікна в котельні замінили за допомогою таких організацій, як Червоний Хрест», – розповідається в сюжеті «NHK World Japan».

«Надав коментар для телерадіомовної корпорації Японії “NHK World Japan”. Розповів про підготовку до опалювального сезону міста-Героя Ірпінь. Також гості відвідали центральну котельню міста, де самі переконались у готовності міста до опалювального сезону», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці Андрій Кравчук.

Він нагадав, що в Ірпені вже ввімкнули тепло в закладах соціальної сфери, а сьогодні опалювальний сезон починається для житлового фонду.

Поділитися