Поділитися


Стало відомо, коли презентують каталог VII Відкритого художнього пленеру «Намальований Ірпінь»

В Ірпінь прибув каталог VII Відкритого художнього пленеру «Намальований Ірпінь», який відбувся у серпні 2023 року під гаслом «Ірпінь: мистецтво відродження». У каталозі представлені фото робіт майже 50 художників з різних міст України та нашої громади. Презентують каталог 25 квітня. Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей та релігій Євгенія Антонюк.

«Презентацію каталогу для учасників пленеру та наших мешканців плануємо провести 25 квітня. Про час та місце події повідомимо додатково. Щиро вдячна усім, хто допоміг фінансово і організаційно відновити цю добру мистецьку традицію в місті-герої Ірпені. Особлива подяка ТОВ «Відважних», яке підтримує багато важливих культурно-мистецьких ініціатив в нашій громаді та особисто Володимиру Карплюку», — зазначила Євгенія Антонюк.

Під час презентації можна буде знову побачити оригінальні полотна, виконані в рамках пленеру у 2023 році.

Нагадаємо, влітку минулого року до Ірпеня завітали 22 талановитих художники з різних куточків України, а також 20 майстрів з нашого міста та Бучі. Майстри працювали над створенням шедеврів на різних локаціях. Їм вдалося відобразити красу кожного куточку Ірпеня та Михайлівки-Рубежівки. Загалом за тиждень пленеру художники-учасники створили понад 80 робіт.

Поділитися