Поділитися


Школярка з Ірпеня стала фіналісткою проєкту School of Resilience та побувала в Німеччині

Учениця 10 класу Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Руслана Підлісна пройшла відбір та стала фіналісткою Всеукраїнського проєкту School of Resilience (Школа стійкості). Тепер отриманими знаннями вона ділитиметься з іншими учнями Ліцею.

Руслана Підлісна провела десять днів у Німеччині та разом із іншими учасниками School of Resilience брала участь у тренінгах, навчаннях, зустрічалася із депутатами Європарламенту, знайомилася з особливостями роботи великих німецьких підприємств. Загалом фіналістами проєкту стали 80 українських школярів 14-16 років. Їх обрали на основі мотиваційних листів, які писали підлітки.

«Адміністрацією ліцею заплановано провести семінари для ліцеїстів, на яких Руслана ділитиметься отриманими практичними навичками з піару, маркетингу в соціальних мережах та проєктного менеджменту», — розповіли в Управлінні освіти та науки ІМР.

Варто зазначити, School of Resilience – це освітній проєкт для українських підлітків в Німеччині, спрямований на надання школярам необхідних навичок для саморозвитку та створення безпечного простору для навчання. Реалізується благодійною організацією Klitschko Foundation.

Поділитися