Поділитися


Прем’єр-міністерка Фінляндії побачила на власні очі зруйновану Ірпінську ДЮСШ (фото)

У п’ятницю, 10 березня, в Ірпені побувала Прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин показав гості пошкоджену під час бойових дій у місті будівлю Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи.

«Частково зруйновану будівлю Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи бачили вже чимало світових політиків. Але ми продовжуємо привозити сюди впливових людей з надією отримати фінансування і якомога швидше відбудувати місце, яке було, є і буде осередком дитячого спорту в нашій громаді», — пояснив Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Санна Марін поспілкувалася із юними вихованцями школи, які саме під час її візиту мали тренування з регбі. За словами Олександра Маркушина, він разом із спортсменами попросили Прем’єр-міністерку про допомогу.

«Щиро дякую пані Марін за слова підтримки, які вона адресувала всій нашій громаді і, зокрема, нашим спортсменам — майбутнім чемпіонам!», — зазначив мер Ірпеня.

Нагадаємо, нещодавно руїни Ірпінської ДЮСШ на власні очі також бачили директорка-розпорядниця Міжнародного валютого фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва та Генеральний секретар Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) Матіас Корманн.

Поділитися