Посол Азербайджану перевірив готовність ліцею «Лінгвіст» до навчального року (відео)
Поділитися


Посол Азербайджану перевірив готовність ліцею «Лінгвіст» до навчального року (відео)

На ірпінському ліцеї «Лінгвіст» «оселилися» ластівки.

Валентина Антоненко, директорка Ірпінського ліцею «Лінгвіст»:

«Дві ластівки несуть у наш навчальний заклад любов, добро, гуманізм, щасливе дитинство».

У пташиних дзьобиках можна розгледіти калину і гранат – символи України та Азербайджану. Малюнок символізує багаторічну дружбу між цими двома країнами та вдячність Ірпеня за підтримку.

Адже після деокупації міста саме азербайджанська компанія «SOCAR» в Україні повністю відновила після руйнувань цей ліцей. А зараз, завдяки «SOCAR» його утеплюють.

Перевірити готовність ліцею до нового навчального року в Ірпінь приїхали Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв та генеральний директор «SOCAR Energy Ukraine» Ельчин Мамедов.

Під час цього візиту домовилися також про те, що «SOCAR» допоможе ще й з облаштуванням укриття та ремонтом вхідної групи в ліцеї.

А ще зовсім скоро ірпінці дізнаються, які ще об’єкти у місті Азербайджан візьметься відбудовувати. 29 вересня у Баку відбудеться будівельний саміт, на якому Азербайджан повідомить про свої рішення.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ми веземо 5 проєктів по відбудові саме туди. І вже попередньо деякі об’єкти схвалені. У вересні місяці ми будемо чітко знати які об’єкти бере на себе наш великий друг Азербайджан».

Поділитися