Поліція та охоронні формування Ірпеня провели спільні відпрацювання у громаді
Поділитися


Поліція та охоронні формування Ірпеня провели спільні відпрацювання у громаді

Правоохоронці, працівники Муніципальної варти Ірпеня, бійці Ірпінського добровольчого формування та співробітники охоронної служби «Antiterror Security Group» провели в Ірпінській громаді спільні відпрацювання. Зокрема, під час безпекових заходів було припинено діяльність нелегального грального закладу в центрі Ірпеня. Про це інформує Муніципальна варта.

Загалом брали участь у відпрацюванні чотири блокпости, три піші наряди та три автопатрулі. Вони патрулювали вулиці, рекреаційні зони, місця можливої концентрації криміногенного елементу, стежили за дотриманням громадянами правопорядку, правил благоустрою і правил дорожнього руху, реагували на випадки розпиття алкоголю в громадських місцях, здійснювали перевірку підозрілих осіб, автомобілів на блок-постах тощо.

Вночі, після початку комендантської години, правоохоронці перевірили наскільки громадяни дотримуються обмежень.

«Влітку значно побільшало випадків порушення таких обмежень. Нагадуємо, що комендантська година в Київській області діє з 00:00 до 05:00. Перебуваючи на вулиці в цей період, громадяни додають роботи правоохоронцям, адже вони мають перевірити кожну людину, автомобіль, наявність спецперепустки і з’ясувати правомірність перебування осіб на вулицях чи в громадських місцях. Війна триває. Якщо хтось став менше це відчувати, то тільки завдяки надважкій роботі Сил оборони України. Наш обов’язок – максимально їм допомогти. Зокрема й дотримуючись вимог безпеки», — наголошують у Мунварті.

Також у Муніципальній варті Ірпеня нагадують, що мешканці громади можуть звертатися на цілодобову «Гарячу лінію» Мунварти: (073) 07-00-557; (068) 379-92-27; (04597) 60-400.

Поділитися