Поділитися


Новий медцентр в Ірпені може відкритися вже на початку наступного року, – Андрій Кравчук 

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов пообіцяв допомогти добудувати новий медичний центр в Ірпені, а Міжнародний комітет Червоного Хреста забезпечить заміну в цьому приміщенні вікон, пошкоджених ворожими обстрілами. Про це в інтерв’ю сайту «Київщина 24/7» повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Ми дуже сподіваємося на те, що новий медичний центр в Ірпені відкриється вже на початку наступного року. У день відкриття модульного містечка «Дубки» міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов відвідав медичний центр і повідомив нам, що зробить усе для того, щоби віднайти можливості його добудувати. Загалом міністр Чернишов — сильний топменеджер із державницькими позиціями. Тому саме в його підтримку нашого міста я вірю», – сказав Кравчук.

Він відзначив, що «Міжнародний комітет Червоного Хреста — це серйозні партнери Ірпеня». Зокрема, після звільнення Київщини саме Червоний Хрест допоміг відновити водопостачання міста, профінансувавши прокладання водогону з Києва.

«У новому медичному центрі в Ірпені вони замінять вікна, які були пошкоджені в період активних бойових дій», – зазначив перший заступник мера.

Нагадаємо, 12 вересня Андрій Кравчук і директор Ірпінської лікарні Антон Довгопол підписали Меморандум про взаєморозуміння з Товариством Червоного Хреста України, яке за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста допоможе відновлювати медичні заклади Ірпінської громади.

Поділитися