Поділитися


Нові деталі відбудови Ліцею №3 від Олександра Маркушина

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин поділився новими подробицями про відбудову Ліцею №3. Разом із директором закладу Станіславом Федоровим та представниками компанії-підрядника «Моноліт груп» він також відповів на запитання мешканців громади в прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram.

Одне із питань, яке цікавило ірпінців стосувалося відновлення старої недобудови басейну, що є на території ліцею. Як пояснив Олександр Маркушин, добудова басейну не входить у проєкт від UNICEF.

«Але на місці басейну ми разом із директором ліцею планували, і в нас вже є розроблений проєкт, ще одного корпусу для найменших – з першого по четвертий клас», — уточнив мер Ірпеня.

Ірпінський міський голова зазначив, що за фінансуванням UNICEF передбачено будівництво укриття, ремонт класів і їхнє облаштування.

Щодо благоустрою подвір’я, Олександр Маркушин зазначив, що хоча в початковому проєкті відбудови цей аспект не був врахований, після переговорів з UNICEF організація погодилась створити додатковий проєкт капітального ремонту подвір’я, який передбачає також футбольний стадіон і спортивні майданчики.

«Друзі, ну як ми можемо відкрити один із найспортивніших ліцеїв і без спортивних майданчиків!?», — наголосив мер Ірпеня.

Директор Іріпнського ліцею №3 Станіслав Федоров розповів про набір до першого класу ліцею. За його словами, прийом документів розпочнеться з 1 квітня. Подати заявку на вступ можна буде письмово або в електронному форматі. Варто зазначити, що тимчасово адміністрація Ліцею №3 перебуває на базі навчально-виховного комплексу «Освіта», що на Привокзальній площі, 5.

Мешканці Ірпінської громади зможуть слідкувати за відбудовою Ліцею №3 онлайн. Олександр Маркушин пообіцяв, що раз на 2 тижні буде виходити відеозвіт. Перше таке відео вже опублікував Станіслав Федоров.

Нагадаємо, нещодавно в Ірпені почали відбудову Ліцею №3, який найбільше серед освітніх закладів громади постраждав під час бойових дій у місті. Відбудова фінансується міжнародною організацією UNICEF. На роботи виділено 4,8 мільйонів євро.

Поділитися