Поділитися


Нагадати всім про красу Ірпеня: товариство “Відважних” підготувало відеоролики про об’єкти міста

Група будівельних компаній «Товариство “Відважних”» запускає серію відеороликів про Ірпінь, щоб нагадати усім жителям та гостям міста про красу вулиць, площ, парків, набережної та інших добре відомих локацій міста. Першим команда “Відважних” презентувала відеоролик про найбільшу на Київщині ірпінську набережну, яка вже кілька років є улюбленим місцем відпочинку та заняття спортом для містян і гостей Ірпеня. Набережна розташована вздовж річки Ірпінь та сполучає місто велодоріжкою з Києвом. Невдовзі компанія оприлюднить відеоролики про всі інфраструктурні об’єкти міста.

“Ірпінь, яким він є і яким він буде. Команда товариства “Відважних” вирішила нагадати всім, яким чудовим було, є і буде місто Ірпінь. Сьогодні це вже місто-Герой Ірпінь: йому вдалося стримати оборону, тепер місто є прикладом відновлення інфраструктури. Насправді, за останні 8 років Ірпінь показав найбільшу динаміку розвитку: десятки парків, нові дитсадки, школи, медичні центри, амбулаторії, спортивні об’єкти, дитячі майданчики, нові дороги та велодоріжки”, – зазначив СЕО товариства “Відважних” Володимир Карплюк.

Товариство «ВІДВАЖНИХ»  – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. Партнерами та співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «ВІДВАЖНИХ»  побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Група компаній «ВІДВАЖНИХ» створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та розпочало вручення права власності у ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені.

Поділитися