Поділитися


Муніципальна варта оновлює систему відеоспостереження Ірпеня — ITV

Муніципальна варта Ірпеня взялася оновлювати міську систему відеоспостереження. Ціль — оновити мережу, яка була пошкоджена під час бойових дій у місті, та замінити всі старі камери на нові автономні. Про це повідомив начальник КП «Муніципальна варта» Микола Ковальчук.

У березні минулого року телекомунікаційна мережа Муніципальної варти була знищена більш ніж на 80%. Опираючись на отриманий під час бойових дій та аварійних відключень світла досвід, на підприємстві вирішили не просто відремонтувати мережу, а й модернізувати її.

«Коли було вимкнення світла, ділянки, які були зав’язані під відключення і не обладнані резервним джерелом живлення, не працювали в той період, коли на даних ділянках не було взагалі електроенергії», — пояснили у Мунварті.

Нові камери спостереження мають підключення до мобільного зв’язку 4G та можуть живитися як від постійного струму, так і від сонячних батарей.

Зокрема, такі камери вже встановили на перехресті вулиць Київської та Університетської в Ірпені.

Нагадаємо, нещодавно сапери служби розмінування Муніципальної варти виявили багато вибухонебезпечних предметів у лісі, в районі вулиці Київської та провулку Глінки в Ірпені.

Поділитися