Поділитися


Мешканці ЖК «Ірпінські Липки» доглядають територію біля свого зруйнованого будинку

Мешканці найбільш зруйнованого ЖК в Ірпені — «Ірпінські Липки», чекаючи на проєкт відновлення будинку, доглядають за його прибудинковою територією. Цими вихідними вони зібралися разом, щоб подбати про рослин довкола будинку. Про це мешканці написали на фейсбук сторінці присвяченій відновленню цього ЖК.

«За попередніми прикидками, капітальний ремонт може тривати до двох років, і якщо залишити зелену зону без нагляду, її відновлення з нуля коштуватиме дуже великих грошей. Тому вирішили рятувати наші рослини самостійно», — пояснюють жителі ЖК «Ірпінські Липки».

Для початку вони підрізали рослини, обробили їх від шкідників та почали чистити  газони. Далі будуть вирішують питання з відновленням системи поливу рослин. 

Нагадаємо, у березні мешканці будинку зустрілися з Ірпінським міським головою, щоб обговорити питання відбудови ЖК «Ірпінські Липки».  На зустрічі вирішили, що за кошти міського бюджету буде розроблено план капітального ремонту, а згодом разом з мешканцями міська влада буде шукати джерела фінансування для відбудови.

Поділитися