Київщина прихистила вже 135 мешканців затоплених районів Херсонщини
Поділитися


Київщина прихистила вже 135 мешканців затоплених районів Херсонщини

Київська область прийняла вже 135 мешканців Херсонщини, які вимушені були евакуюватись через затоплення внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС. Зокрема, в ірпінському модульному містечку «Дубки» тимчасове житло для себе знайшли дві родини з Херсонщини.

Серед прибулих — 47 людей похилого віку, 24 дитини та 2 людини з інвалідністю. Усіх їх розмістили в модульних містечках, соціальних готелях та приватному секторі.

«Прибулим надають усю необхідну допомогу: харчування, медичну допомогу, психологічну підтримку», — зазначили в Київській обласній військовій адміністрації.

Загалом на Київщині підготували майже 3000 місць для тих, хто евакуйовується з Херсонщині. З питань розселення можна звертатись за телефоном: (099) 510 72 12.

Нагадаємо, 14 червня представники КП «Ірпіньводоканал», УЖКГ «Ірпінь», КП «Контроль благоустрою міста» та КП «Теплоенергопостач» виїхали в Херсонську область ліквідовувати наслідки затоплення. Загалом на допомогу мешканцям Херсонщини вирушили восьмеро ірпінських комунальників.

Поділитися